Συνθετη Αναζητηση Νομοθεσιας - Νομολογιας

Νομοθεσία

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Α.Ν.Δ.Α.

 

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ "ΤΕΤΡΑΒΙΒΛΟΣ" ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ε.Α.Ν.Δ.Α.

 

Συγκεκριμένα, κάθε μέλος της Ένωσης δικαιούται

α) την προμήθεια της ΤΕΤΡΑΒΙΒΛΟΥ (Α.Κ. – Κ.Πολ.Δ. – Π.Κ. – Κ.Π.Δ. + 10 βοηθητικοί νόμοι) με τελικό κόστος μόλις 25 ευρώ (έκπτωση 38%, αρχική τιμή 40 ευρώ). Στην τιμή περιλαμβάνεται και η (δωρεάν) αποστολή όλων των ενημερωτικών τευχών για το έτος 2016 (αρχικής αξίας 16 ευρώ).

β) την προμήθεια της ΤΕΤΡΑΒΙΒΛΟΥ ΙΙ (Διοικητικό και Εμπορικό Δίκαιο) με τελικό κόστος μόλις 25 ευρώ (έκπτωση 38%, αρχική τιμή 40 ευρώ). Στην τιμή περιλαμβάνεται και η (δωρεάν) αποστολή όλων των ενημερωτικών τευχών για το έτος 2016 (αρχικής αξίας 16 ευρώ).


Σημαντικό: Σε κάθε περίπτωση, με την αγορά της ΤΕΤΡΑΒΙΒΛΟΥ (Ι ή ΙΙ) παρέχεται και δωρεάν πρόσβαση στην Βάση Νομικών Πληροφοριών Νομοπαίδεια (Βασικό Πρόγραμμα – Νομοθεσία – 500+ νομοθετικά κείμενα πλήρως ενημερωμένα, αρχικής αξίας 20 ευρώ)

Καλέστε τώρα στο 210-8253032-4

 

 

 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΤΕΤΡΑΒΙΒΛΟΣ No 1

4 θεσμικοί Κώδικες (Α.Κ. – Κ.Πολ.Δ. – Π.Κ. - Κ.Ποιν. Δ.)

Και ΕΠΙΠΛΕΟΝ 10 ειδικούς Νόμους:

α) εμπορικές μισθώσεις (π.δ. 34/1995)

β) ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης (Ν. 3251/04)

γ) ενδοοικογενειακή βία (Ν. 3500/06)

δ) σύμφωνο συμβίωσης ( Ν. 3719/08)

ε) αποζημίωση θυμάτων παράνομης βίας (Ν. 3811/09)

στ) μεσίτες αστικών ακινήτων (άρ. 197 – 204 Ν. 4072/2012)

ζ) υπερχρεωμένα νοικοκυριά (Ν. 3869/3-8-2010) και

η) διευκόλυνση ενήμερων δανειοληπτών (Ν. 4161/2013)

θ) τέκνα που γεννήθηκαν εκτός γάμου (Ν. 1702/1987)

ι) αντιρατσιστικός νόμος (Ν. 927/1979)

 ΤΕΤΡΑΒΙΒΛΟΣ No 2

A - ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

* ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ,

* ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΣτΕ,

* ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

* ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ Κ.Ε.Δ.Ε,

Β.-ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

ΑΕ [και ειδικοί Νόμοι ] - ΕΠ.Ε- Ι.K.E - Ο.Ε – Ε.Ε. - Αφανής-Ναυτική Α.Ε - Χρηματιστηριακή Α.Ε - ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ  κλττ.

Γ. ΑΞΙΟΓΡΑΦΑ

Επιταγή · Συναλλαγματική

Δ. ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΕΤΡΑΒΙΒΛΟΥ (σε πρωτοποριακή μορφή ΚΛΑΣΕΡ)

* Είναι ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ, αφού κυκλοφορεί 40 χρόνια συνεχώς (ΡΕΚΟΡ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΟ)

* ΚΑΙ ΜΟΝΟ τα 40 της χρόνια πείθουν ότι καθιερώθηκε από γενιές νομικών που τη θεώρησαν απαραίτητο εργαλείο στην καθημερινή τους ενασχόληση.

* Ο κάτοχός της έχει την διαβεβαίωση του εκδότη και συγγραφέα : α) ότι η ΤΕΤΡΑΒΙΒΛΟΣ του αμέσως «ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ» μετά από κάθε ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ και β) ότι κάθε άρθρο που χρησιμοποιεί, τη στιγμή που το χρησιμοποιεί, είναι έγκυρο. ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΛΛΟΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΔΕΜΕΝΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ.

ΕΠΙΣΗΣ

* Ο κάτοχος της ΤΕΤΡΑΒΙΒΛΟΥ έχει μεγάλο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕ­ΛΟΣ, αφού, με την συνεχή ενημέρωση που της γίνεται, αυτή ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ με οποιουσδήποτε άλλους ΚΩΔΙ­ΚΕΣ, οι οποίοι με την πρώτη τροποποίηση γίνονται επικίνδυνοι στη χρήση, υποχρεώνοντας τον κάτοχό τους να τους ξαναγοράζει.

ΤΕΛΟΣ

* Η ΤΕΤΡΑΒΙΒΛΟΣ παραμένει το μόνο βιβλίο στην νομική αγορά, που με την πρωτοποριακή μορφή και το περιεχόμενό της καλύπτει πλήρως όλες της καθημερινές ανάγκες του δικηγόρου στην άσκηση της «μαχομένης» δικηγορίας του και του δικαστή στην άσκηση του επαγγέλματός του.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ :

Η ΤΕΤΡΑΒΙΒΛΟΣ στη κατηγορία των νομικών εκδόσεων ξεχωρίζει ως ένα πρακτικό νομικό βιβλίο με αναγνωρισιμότητα, δύναμη φήμης, ποιότητα και μακρόχρονη συνέπεια, αφού εδώ και 40 χρόνια (από το 1974) κυκλοφορεί συνεχώς,

* Είναι ένα πανελλήνια καταξιωμένο όνομα, που έχει καθιερωθεί στις συνειδήσεις τόσο του δικηγορικού, όσο και του δικαστικού κόσμου, παραμένοντας 40 χρόνια συνεχώς το ευρύτερα χρησιμοποιούμενο νομικό βιβλίο, με τις περισσότερες επανεκδόσεις και τις υψηλότερες προδιαγραφές από όλα τα αντίστοιχα βιβλία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλ. 210-8253032-4.